• Kirke Saaby Skole

Information om skolestart
    Alice Knutzon den 05-12-2014
    Referat fra skolebestyrelsesmøde d. 25/11

Bevægelse i skolen, åben skole, sfo´s åbningstider og udfordringen ved at lægge møder for lærere og pædagoger inden kl. 17 var nogle af emnerne.
    Desuden har alle skoler i Lejre udarbejdet en fælles erstatningsprocedure for udlånte materialer til elever.
  • Mikael Ralf Larsen den 03-12-2014
    Vilde Vulkaner 2015.

For alle børn i Den Flyvende Kuffert og Klubben

Festivalen foregår som altid i Vordingborg
    og denne gang i dagene 1, 2. og 3. juli.

Vi ved allerede nu at Christopher, Babara Moleko, Wafande, Joey Moe, Lukas Graham & Carpark North spiller denne gang. Hold dig evt. selv opdateret om festivalen på: www.vildevulkanerfestival.dk

Derudover optræder en lang række af de SFO´er og Fritidshjem der er med.
    Udover masser af livemusik, er der kæmpe Tivoli, boldbaner, hoppeborge, aktivitetsboder, slik og madboder i massevis.

Overnatning foregår i egne telte på Festivalens teltplads

Prisen for turen er 550 kr. for klubbørn og gratis for børn i Den Flyvende Kuffert.. Turen til Vilde Vulkaner inkluderer billet til festival, fuld forplejning og transport til og fra Festivalen. Betalingen kan enten foregå som én samlet betaling eller via en afdragsordning. Nærmere detaljer om dette kommer først i det nye år.

Vi har forhåndsbestilt 70 billetter og vi forventer ikke at kunne købe flere. Hvis du vil være helt sikker på at komme med på Vilde Vulkaner skal du derfor tilmelde dig snarest muligt da det er først til mølle princippet der gælder. Det er vigtigt at du afleverer nedenstående tilmeldingsseddel til Lotte i klubben, da hun holder styr på tilmeldingerne.

Yderligere information følger senere til de tilmeldte børn. Vil du allerede nu gerne vide lidt mere om festivalen, så kontakt personalet på Fanøvej.

De bedste hilsner fra personalet i Den Flyvende Kuffert & Klubben
    Jeg vil gerne deltage i Vilde Vulkaner 2015.
    (Vær opmærksom på at tilmeldingen er bindende)

Navn: _________________________________________________

Forældreunderskrift____________________________________

Ønsker at betale hele beløbet på én gang___ Ønsker at lave en afdragsordning___